Videoportretten
Deel je verhaal of levensverhaal in een video.


Introductie:

PuikVideo maakt videoportretten, die het levensverhaal van een persoon vereeuwigen. Van vele afzonderlijke herinneringen maken we één geheel. Alle wensen kunnen worden besproken en de video zal bestaan uit foto-, film- en ander beschikbaar materiaal. Dit kan ook materiaal zijn dat speciaal voor de film wordt gemaakt. We kunnen interviews afnemen, waarin het levensverhaal van een persoon besproken wordt, ter ondersteuning van de video. Het resultaat is een persoonlijk, liefdevol en bijzonder videoportret, wat voor de eeuwigheid van grote waarde is.

Hoe gaat het in z’n werk?

We verwerken foto’s, beelden en eventueel interviews tot een mooie en blijvende herinnering. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag en creëren een mooi en integer portret van uzelf of één van uw naasten. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Voor wat is een videoportret geschikt?

Een videoportret is zeer geschikt bij een verjaardag of huwelijksjubileum. Maar ook wanneer iemand overlijdt kan een videoportret erg waardevol zijn voor alle dierbaren die achter blijven. 
Het is tegelijk ook een eerbetoon aan het leven van die voor u zo belangrijke persoon.  Het is mogelijk de video te tonen op een uitvaart, maar u kunt er ook voor kiezen de video privé te houden of pas maanden/jaren na een overlijden te laten maken.

Uniek in Zeeland en West-Brabant, een videoportret als eerbetoon aan een geliefd persoon.

- Tarieven -
Aan de hand van uw wensen maken we een inschatting van het aantal werkuren en stellen we een offerte op.
* bedragen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten (€0,28 p/km).